M.I.C.E. program

Nyomtatás PDF

 micelogo

 

A MICE Program hivatalos honlapja


Te tudod, mit akarsz, milyen legyen az életed?

Itt a nagy lehetőség, engedd, hogy megtörténjen!

 

 

A MICE US Foundation alapítója, Mészáros László, kevesebb, mint egy dollárral a zsebében érkezett az Egyesült Államokba, sok évtizeddel ezelőtt. Annyi kíváncsiság és kalandvágy volt benne, hogy félelem nélkül adta át magát az amerikai álomnak.


Mára Amerika-szerte ismert és sikeres vállalkozó és üzletember lett.

 

Mi a MICE?


Az eredeti elnevezés, Meszaros International Center of Entrepreneurship Magyarországon Mészáros Nemzetközi Vállalkozások Központja.

Az USA-ban, New York államban létrehozott, fiatal tehetségek és a jövő üzletembereinek képzésére alakult szervezet. A MICE Foundation, évek óta nagy sikerrel szervezi, amerikai fiatalok számára üzleti kurzusait. A Vállalkozási Tréning Program, vállalkozási alapismereteket tanít, egyedülálló és izgalmas módszerrel. A tananyagot a New York-i „School of Management” állami egyetem buffaloi tanszékével közösen fejlesztette ki a MICE Foundation és prof. dr. Joseph Salamon.

Az amerikai képzés mintájára, a MICE US Foundation 2009 őszétől Magyarországon is elindította a Vállalkozási Program Tréninget. A tananyag, részben a buffaloi egyetem, részben a magyar szakemberek által összeállított képzési csomagból áll.

 

Hogyan épül fel a képzés?


A Vállalkozási Tréning Program (ETP) változatosmódszereket használ, beleértve a csoportos projekteket, avendégoktatók előadásait, egyéni és csoportosfoglalkozásokat. A hallgatókat professzionális oktatókés a szakmában elismert üzletemberek tanítják.A meghívott szakemberek megosztják a növendékekkelmindazokat a hasznos tapasztalatokat, amelyeket sajátmaguk éltek meg az üzleti világ mindennapjaiban.

A kurzus hallgatói 120 órán keresztül, az elméleti oktatáson túl, gyakorlati képzést is kapnak. Záró feladatként, egy fiktív vállalkozást kell elkészíteniük csoportos munkában, mégpedig egy üzleti terv formájában.

Ezt a tanév végén tartott verseny keretében adják elő, a neves üzletemberekből és oktatókból álló bizottság előtt, értékes nyereményekért.

Vedd a kezedbe a jövődet!


Tanuld meg a titkát annak, hogy hogyan válhatsz egy valóban sikeres üzleti vállalkozás büszke elindítójává, vagy tulajdonosává!

 

Kezdd el megvalósítani az álmaidat most!


Ebben segít neked a Vállalkozási Tréningprogram, amely idén először indul, Budapesten kívül.

 

Ragadd meg az alkalmat!

Ez lesz életed egyik leghasznosabb tanulmánya!


Segít megtanulni a legalapvetőbb vállalkozási ismereteket elméletben és gyakorlatban egyaránt, mely olyan lehetőséget nyújt számodra, amely előkészíti belépésedet, az üzletemberek világába.

Ez a képzés segít neked abban, hogy képességeidet felfedezd, fejleszd és már most sikeres legyél. Mire vársz még?


Ne gondold, hogy ehhez még túl fiatal vagy!

Éppen ellenkezőleg!

Most kell belevágnod, hogy ebbe nőjj bele!            

 

Ha te is olyan elszánt és kíváncsi középiskolás vagy, mint sok amerikai kortársad és készen állsz arra, hogy tegyél is a jövődért, akkor a MICE Központ most előtted is megnyílik. SIÓFOKON, 2012 februárjában indul a MICE US Foundation és a MICE- Képzett Fiatalokkal a Jövőért Alapítvány szervezésében, a MICE Vállalkozási Tréningprogramja.

A kurzus, programakkreditációval rendelkezik, elvégzéséről tanúsítványt is kapsz, melynek feltétele, az előadások min. 90%-án történő megjelenés.

 

További információ:


Vizsolyi Julia

nyugat - magyarországi projektvezető

Tel: 06 30 929 1080

Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.


www.miceprogram.hu